Kerala PSC Previous Years Question Paper & Answer

Title : JUNIOR INSTRUCTOR COMPUTER OPERATOR AND PROGRAMMING ASSISTANT INDUSTRIAL TRAINING DEPARTMENT
Question Code : A

Page:10


Below are the scanned copy of Kerala Public Service Commission (KPSC) Question Paper with answer keys of Exam Name 'JUNIOR INSTRUCTOR COMPUTER OPERATOR AND PROGRAMMING ASSISTANT INDUSTRIAL TRAINING DEPARTMENT' And exam conducted in the year 2019. And Question paper code was '026/2019/OL'. Medium of question paper was in Malayalam or English . Booklet Alphacode was 'A'. Answer keys are given at the bottom, but we suggest you to try answering the questions yourself and compare the key along wih to check your performance. Because we would like you to do and practice by yourself.

page: 10 out of 11
Excerpt of Question Code: 026/2019/OL

A:-De-fragmentation
B:-Fragmentation
C:-Size
D:-Transfer
Correct Answer:- Option-B
Question88:-In DHCP occurs in every 60 minutes.
A:-Multicast scope
B:-Subnet mask
C:-Super scope
D:-Automatic Backups
Correct Answer:- Option-D
Question89:-What denotes bitwise XOR operator in JavaScript?
‏مھ‎
‎B:-&
‎ರಾ
‎D:[email protected]
‎Correct Answer:- Option-A
Question90:- function of the JavaScript retums positive value of its argument, immespective of whether the
input was positive or negative.
A:-Math.(sin}
B:-Math.(cos)
C:-Math.(tan)
D:-Math.(abs)
Correct Answer:- Option-D
Question91:-In switch case condition in JavaScript, statement is executed if no case condition is fulfilled.
A:-Continue
B:-Break
C:-Default
D:-Label
Correct Answer:- Option-C
Question92:-Which is the simplest form of website in which the site's content is delivered without the use of server side
processing?
A:-Dynamic website
B:-Static website
C:-E-commerce website
D:-Social networking website
Correct Answer:- Option-B
Question93:-The method adds/removes items to/from an array, and retumns the removed item.
A:-Array.splice(}
B:-Array.slice(}
C:-Array.concat(}
D:-Array.join{}
Correct Answer:- Option-A
Question94:-URL stands for
A:-Unique Reference Label
B:-Unique Resource Label
C:-Uniform Resource Locator
D:-Uniform Reference Locator
Correct Answer:- Option-C
Question95:-The keyword used in JavaScript to create a new data typeis
A:-Object
B:-Namespace
C:-Property
D:-Class
Correct Answer:- Option-D
Question96:-Members of an array have index values starting from
Al
B:-0
C:-100

Similar Question Papers

Ask Question

(Press Ctrl+g to toggle between English and the chosen language)


Questions & Answers

JUNIOR INSTRUCTOR COMPUTER OPERATOR AND PROGRAMMING ASSISTANT INDUSTRIAL TRAINING DEPARTMENT : Video